Workshops
Leer de kunst van het bakken met desem
Heb je altijd al willen weten hoe je een perfect gebakken brood maakt of een heerlijke focaccia of pizza bakt? Lavett organiseert regelmatig workshops. Online en op locatie
Wat ga je leren?
Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van het bakken met desem. We duiken in zowel de theorie als praktijk, en je leert stap voor stap hoe je verschillende soorten deeg bereidt. De workshop is perfect voor beginners maar ook interessant als je al wat ervaring hebt! Onder begeleiding leer je:
Wat desem precies is en hoe het werkt
Hoe je een perfect desembrood bakt
Hoe je een heerlijke focaccia of pizza bakt
Hoe je je eigen desemstarter maakt en onderhoudt
Workshops worden gegeven door Kay Krijnen, oprichter van Lavett
Data
De eerstvolgende workshops vinden plaats op
25 en 26 Januari 2025 in Amersfoort i.s.m. VIP Health and Nutrition
9 Maart i.s.m. Sarena’s Keuken in Ees (Uitverkocht)
Online
We hebben ook een cursus ontwikkeld om online te leren bakken. Zo bak je zelf elke dag je eigen brood. Ga hiervoor naar https://wildeschool.nl/de-wilde-school/zelfvoorzienend-in-natuurlijk-desembrood/
Contact
Interesse? Neem contact op met eigenaar Kay Krijnen.
Tel. • 06 146 56 78 1
E-mail • bakkerij@lavett.nl