Workshops

Leer de kunst van het bakken met desem

Heb je altijd al willen weten hoe je een perfect gebakken brood maakt of een heerlijke focaccia of pizza bakt? Lavett organiseert regelmatig workshops. Online en op locatie

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van het bakken met desem. We duiken in zowel de theorie als praktijk, en je leert stap voor stap hoe je verschillende soorten deeg bereidt. De workshop is perfect voor beginners maar ook interessant als je al wat ervaring hebt! Onder begeleiding leer je:

  • Wat desem precies is en hoe het werkt

  • Hoe je een perfect desembrood bakt

  • Hoe je een heerlijke focaccia of pizza bakt

  • Hoe je je eigen desemstarter maakt en onderhoudt

Workshops worden gegeven door Kay Krijnen, oprichter van Lavett

Data

De eerstvolgende workshops vinden plaats op

Online

We hebben ook een cursus ontwikkeld om online te leren bakken. Zo bak je zelf elke dag je eigen brood. Ga hiervoor naar https://wildeschool.nl/de-wilde-school/zelfvoorzienend-in-natuurlijk-desembrood/

Contact

Interesse? Neem contact op met eigenaar Kay Krijnen.

Tel. • 06 146 56 78 1
E-mail • bakkerij@lavett.nl