Assortiment
Hier vind je een overzicht van alle producten van Lavett. Niet alle producten zijn elke dag leverbaar, en niet alle producten zijn per stuk te koop. Mail of bel daarom even als je een specifieke bestelling wil plaatsen.
Wil je liever een overzicht in tekst? Bekijk deze hier.
Broden
Petit Blond
Luchtig blond desembrood naar Frans recept met een knapperige korst. Volkoren haver, gerst en spelt geven dit brood een rijke smaak.
Blond
Luchtig blond desembrood naar Frans recept met een knapperige korst. Volkoren haver, gerst en spelt geven dit brood een rijke smaak.
Granen & Zaden
Luchtig desembrood gevuld met maar liefst tien verschillende granen en zaden.
Duits Desem
Donker, stevig desembrood in Duitse stijl. Bevat naast tarwe veel rogge en boekweit, waardoor hij mildzuur en honingachtig smaakt.
Lavett & Sesam
Bruin desembrood van o.a. Nederlandse lavett-tarwe van de Stormlopersmolen. Met zwart en geel sesamzaad.
Spelt & Emmer Volkoren
Volkoren desembrood gemaakt van de zogenaamde 'oude granen' – volkoren, spelt en emmer.
Seizoensbrood
De fantasie van de bakkers van Lavett slaat op hol! Met ingrediënten uit het seizoen is dit speciale brood ontwikkeld. Nu uit de oven: Pompoenbrood!
Tarwe & Rogge Volkoren
Stevig volkoren desembrood van tarwe en rogge met typische zuurdesemsmaak. Royaal bestrooid met maanzaad.
Haverbrood (Glutenarm)
Glutenarm brood van haver, mais en boekweit. Omdat het lang rijst, is het extra geschikt voor een goede spijsvertering.
Horecabroden
Blond L & XL
Extra groot blond desembrood naar Frans recept. Luchtig, met een knapperige korst. Volkoren haver, gerst en spelt geven dit brood een rijke smaak.
Duits Desem XL
Donker en stevig desembrood in Duitse stijl. Het bevat naast tarwe lekker veel rogge en boekweit, waardoor hij zowel wat mildzuur als honingachtig smaakt.
Lavett & Sesam XL
Extra groot bruin desembrood van o.a. Nederlandse lavett-tarwe van de Stormlopersmolen. Met zwart en geel sesamzaad.
Tosti Blond (gesneden)
Desem blond ’bus’brood, speciaal voor tosti’s
Gevulde broden
Walnoot & Vijg
Blond desembrood in Franse stijl, gevuld met walnoten, vijgen en rozijnen.
Noten & Honing
Blond desembrood in Franse stijl, gevuld met onder meer walnoten, amandelen, hazelnoten en honing.
Olijvenbroodje
Luchtig, blond desembroodje rijk gevuld met olijven en olijfolie uit Italië.
Luxe Broden
Kaas & Mosterd
Luchtig, blond desembroodje met oude kaas, mosterd en nigella-zadenmix.
Reiziger
Op speciaal verzoek voor veel liefhebbers deze speciale combi: gember en cranberry. We voegen er een snufje szechuanpeper: deze pepers oogsten we zelf in voedselbos Haarzuilens.
Kleine broden
Sweet Potato Buns
Zoete aardappel en desem zorgen voor een hamburgerbroodje vol van smaak, met zachte kruim en prachtige kleur.
Baguette
Knapperig stokbrood van zeer fijne Italiaanse bloem.
Focaccia Tomaat & Olijf
Fluffy focaccia met zongedroogde tomaten, olijven en extra vergine knoflook-olijfolie.
StokBreekBrood
Knapperig stokbrood ‘geknipt’ voor de borrel.
Ciabatta
Rustieke ciabatta van de fijnste italiaanse bloem, olijfolie en met een extreem hoge hydratatie
Bagel
Desem-bagel met nigella-zaden-mix.
Vegan Brioche
Kaneel & Noten
Vegan brioche-roll met een vulling van huisgemaakte kaneelcrème, pecan- en walnoten.
Klein kaneelbroodje
Deze kleine kaneelrol is gedipt in kaneelsuiker.
Kardemom & Pistache
Feestelijke vlechtwerkje met kardemomcrème en pistachenoten.
Zoet & Glutenarm
Appel & Braam
Gebakje met appels, bramen en amandelen.
Boekweit & Citroen
Grote boekweitkoek met gepofte boekweit, citroen en zaden.
Shortcake Coco & Choco
Drielaags gebakje met knapperige haverbodem, smeuïge 'karamel' van dadels en choco-kokostopping met zoutflakes.
Foto’s: Robin Walrecht.